Trabzon'da 23 Nisan etkinlikleri...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde anaokulu öğrencileri, Of Kaymakamı Tuncay Sonel'i ziyaret etti.  Ziyaret sırasında geçici olarak Kaymakam Sonel'den makamı devralan Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu 8. sınıf öğr

Trabzon'da 23 Nisan etkinlikleri...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde anaokulu öğrencileri, Of Kaymakamı Tuncay Sonel'i ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında geçici olarak Kaymakam Sonel'den makamı devralan Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Muhammet Berat Demirel, en büyük hayalinin vali olmak olduğunu belirterek, "Bu çok özel görevi yapabilmem için çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. Bunu da başaracağıma inanıyorum" diye konuştu.

Anaokulu öğrencilerinin tamamının katıldığı ziyarette miniklere oyuncak, çikolata ve meyve suyu ikram eden Kaymakam Sonel, "Öğretmenlerimiz tarafından pırıl pırıl yetiştirilen gonca gül misali bu yavrularımız çok çalışarak ileride güzel yerlere gelerek, ailesine, milletine ve bu güzel vatana güzel işler yapacaklardır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel