Trabzon'da 22 kadın sınır dışı edildi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 22 hayat kadınının sınır dışı edilmesi için Yabancılar Şubeye sevk etti. Edinilen bilgiye göre; Ortahisar İlçesi, Çömlekçi Mahallesinde bulunan 3 ayrı otele ba

Trabzon'da 22 kadın sınır dışı edildi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 22 hayat kadınının sınır dışı edilmesi için Yabancılar Şubeye sevk etti. Edinilen bilgiye göre; Ortahisar İlçesi, Çömlekçi Mahallesinde bulunan 3 ayrı otele baskın düzenleyen ekipler burada yapmış oldukları çalışmada 22 kadının ülkemize fuhuş amaçlı girdiğini tespit etti. Kadınların Pasaportlarında yapılan incelemede N.K ve Ş.A, adlı kadınları Türkiye’ye yasa dışı yollar ile girdiği tespiti yapıldı.

SEVGİLİMİZ İLE BİRLİKTE OLUYORUZ

Polis ekipleri; 3 ayrı otelin konaklama listesine 22 kadının isminin yer almadığını da tespit ederken baskın sırasında ilginçte bir olay yaşadılar. Fuhuş maksatlı otele baskın düzenleyen polis ekipleri, gözaltına aldıkları kadınların bir kısmının vermiş olduğu ifade ise şaşkınlık yarattı. Otel odasında erkeklerle baskın yiyen kadınları il emniyet müdürlüğünde vermiş olduğu ifade de, “ Sevgilimiz ile cinsel ilişkiye giriyoruz.” Bilgisine yer verdiler. Kadınların bu ifadeleri yasal işlem yapmaktan kendilerini kurtarmadı.

22 KADIN DEPORT EDİLDİLER

Otellerin işletmecilerinin ise; haklarında “Fuhuşa teşvik, aracılık veya yer temin etme” suçunu kabul etmeyerek fuhuş olayı ile alakalarının olmadıklarını söylediler. Kadınların yanı sıra 4 erkek şahsında gözaltına alınarak emniyete getirildiği ve buradaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. 22 kadının Ahlak Büro ekipleri tarafından yapılan işlemlerinin ardından Trabzon Yabancılar Şube Müdürlüğüne sevk edildi. Buradaki işlemlerinin ardından kadınlar “Deport” bir diğer adı ile sınır dışı edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel