Trabzon’da 2013’ün son aile içi şiddet olayları

Türkiye’nin önemli bir sorunu olan ve her gün bir yenisi eklenen aile içi şiddet olayları yılbaşına girdiğimiz 2013’ün son gününde de kendini gösterdi. Trabzon’da meydana gelen iki ayrı olayda taraflar yılbaşına karakolda girmek zorunda kaldılar.YILBAŞI Y

Trabzon’da 2013’ün son aile içi şiddet olayları

Türkiye’nin önemli bir sorunu olan ve her gün bir yenisi eklenen aile içi şiddet olayları yılbaşına girdiğimiz 2013’ün son gününde de kendini gösterdi. Trabzon’da meydana gelen iki ayrı olayda taraflar yılbaşına karakolda girmek zorunda kaldılar.

YILBAŞI YEMEĞİNDE KARŞILAŞINCA…

Bu olaylardan bir tanesi Trabzon’un Akçaabat ilçesinde meydana geldi. 31.12.2013 akşamı saat 21.10 sıralarında arkadaşları E.T. (19) ve M.Y.(25) ile yemeğe giden M.İ. (24), burada eşi olan ve boşanmak üzere oldukları O.İ.(34) ile karşılaştı ve bu sırada tartışmaya başladırlar.

M.İ.’nin arkadaşları olan E.T. ve M.Y., O.İ.’yi kolundan tutarak çekiştirdikleri esnada O.İ.’nin arkadaşı olan bir şahıs araya girerek tarafları ayırdı. Polis ekiplerinin müdahale ettiği olayda şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Burada M.İ.’nin alınan ifadesinde O.İ. kendisini saçından çektiğini, koluna yumruk attığını, sığınma talebi olmadığını ve kendi evine gitmek istediğini O.İ.’den şikayetçi olduğunu söyledi.

O.İ.’nin alınan ifadesinde üzerine atılı suçlamaları kabul etmediği ve E.T. ve M.Y.’den şikayetçi olduğunu söyledi.

ESKİ EŞİNİ TEHDİT EDİNCE…

Diğer olay ise Trabzon’un Yalı mahallesinde meydana geldi.

Saat 22.30 sıralarında eski eşi A.B.(46)’yi tehdit eden G.P.(50) ile oğlu F.P.(26) arasında arbede yaşandı. Bu olay üzerine polis merkezine giden A.B. eski eşin G.P.’den şikayetçi oldu.

Polis ekipleri tarafından ifadesi alınan ve tartışma esnasında birbirlerini darp eden G.P. ve oğlu F.P. birbirlerinden şikayetçi olmadılar. Ayrıca G.P.’nin eski eşi tarafından üzerine atılı suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel