Trabzon'da 2013 yılında çalışmalar sürecek

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, 2013 yılında Trabzon'a şehir müzesi kazandırılmasının öncelikli çalışmaları olacağını bildirdi. Revi, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılında İl Özel İdaresi ile İl Genel Meclisi'nin verimli bir yılı geride bı

Trabzon'da 2013 yılında çalışmalar sürecek

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, 2013 yılında Trabzon'a şehir müzesi kazandırılmasının öncelikli çalışmaları olacağını bildirdi. 

Revi, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılında İl Özel İdaresi ile İl Genel Meclisi'nin verimli bir yılı geride bıraktığını belirtti. 
     
Revi, 2014 yılında büyükşehir statüsü ile yapılacak yerel seçimlerin arifesinde İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi'nin bütün işlevlerinin büyükşehir belediyesine devrinin yapılacağını ifade ederek, 2013'deki yatırım planlarının, büyükşehire uygun şekilde planlanıp hayata geçirileceğini kaydetti. 
     
Merkez ve Of ilçelerinde bu yıl 95 bin ton asfalt üretimi yapıldığını, bunun bir rekor olduğunu belirten Revi, 2013 yılında bu rakamı 150 bin tona çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti. 
     
Revi, 2010 yılında Trabzon'da başlayan mikro kredi uygulamasının büyük bir başarıyla devam ettiğini, bin 150 kişiye mikro kredi sağlandığını kaydederek, İl Genel Meclisi'nin, genel bütçeye ilaveten 650 bin lira ek ödenekle mikro krediye destek sağladığını bildirdi. 
     
Revi, 2013 yılında Trabzon'a şehir müzesi kazandırılmasının öncelikli çalışmaları olacağını belirterek, şehir müzesinin yapımı ile Trabzon özelinde çok tartışılan anıt ve büstlerle ilgili tartışmanın da son bulacağını ifade etti. 
     
Bu yıl kırsal alana çocuk parklarının yapımı konusundaki meclis kararının da hayata geçtiğini kaydeden Revi, 2013 yılında bu hizmetlerinin devam edeceğini belirtti. 
   
İl Genel Meclisi'nin kırsal alanda çöp toplanması ile ilgili kararının da hayata geçirilmesinde büyük başarı sağlandığını bildiren Revi, böylelikle çevre duyarlılığının artırıldığını vurguladı. 
     
Revi, 2013 yılının hayırlı olmasını da diledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel