Trabzon'da 2 Gürcü sınırdışı edildi

Trabzon'da iki otelde uygulama yapan Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri 2 Gürcü bayan hakkında işlem yapılarak sınır dışı edildi. Edinilen bilgiye göre, Sarp Sınır Kapısı'ndan giriş yaparak Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi'nde bi

Trabzon'da 2 Gürcü sınırdışı edildi

Trabzon'da iki otelde uygulama yapan Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri 2 Gürcü bayan hakkında işlem yapılarak sınır dışı edildi.
 

Edinilen bilgiye göre, Sarp Sınır Kapısı'ndan giriş yaparak Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi'nde bir otelde fuhuş yaptığı belirlenen N.K (56) isimli Gürcü bayan, yakalanarak sınır dışı edildi.

N.K.’nın daha önceden Sarp Sınır Kapısı'ndan 2 kez illegal yollardan giriş yaptığı ve fuhuş yoluyla bulaşan Zührevi hastalık taşıdığı tespit edildi.
 

Değirmende Mahallesi'nde bir ihbar üzerine bir otelde yapılan aramada ise yurda illegal yollardan giriş yaparak bulaşıcı hastalık taşıdığı gerekçesiyle hakkında daha önceden işlem yapılan M.L. (39) polis ekipleri tarafından yakalandı.

M.L. alınan ifadesinde geçimi fuhuş yaparak temin ettiği ve bu nedenle 2009 yılında fuhuş yaptığından dolayı yakalanarak sınır dışı edildiğini belirtti. M.L Sarp Sınır Kapısı'ndan 8 ay önce kaçak yollardan giriş yaptığını ve fuhuştan kazandığı paranın yarısını otel sorumlusu M.M'ye verdiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel