Trabzon'da 19 yaşında bir suç makinesi!

Trabzon’da Y.D. isimli genç cezaevinden çıktıktan sonra adli kontrol için gittiği Trabzon Adliye Sarayı'nın girişinde cebindeki baliyi polise vermemek için direnince büyüyen tartışma sonrasında tekrar cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, 2001 yılın

Trabzon'da 19 yaşında bir suç makinesi!

Trabzon’da Y.D. isimli genç cezaevinden çıktıktan sonra adli kontrol için gittiği Trabzon Adliye Sarayı'nın girişinde cebindeki baliyi polise vermemek için direnince büyüyen tartışma sonrasında tekrar cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, 2001 yılında annesi babası tarafından öldürülen, babası da girdiği cezaevinde intihar eden Y.D. (19) bu olayın ardından 13 yaşında Kocaeli Çocuk Yuvası'na gönderildi. Burada çocuk yuvasından kaçan Y.D. uyuşturucu ve hırsızlık suçlarına karışırken, gittiği her yerde suç işlemeye başladı. 24 Aralık 2013 tarihinde işlediği suçlar nedeniyle Yargıtay'dan cezası onanan Y.D. cezaevine gönderildi. 30 Aralık 2013 Pazartesi günü Denetimli Serbestlik'ten yararlanmak için cezaevinden çıkartılan Y.D. ertesi gün adli kontrolü olduğu için Trabzon Adliyesi'ne gitti. Bali diye tabir edilen uyuşturucu madde bağımlısı olduğu için cebinde bulunan baliyi polise vermek istemeyen Y.D. ile polis arasında tartışma yaşandı. Bu olayın ardından Y.D. tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildi.

Öte yandan, 2007 tarihinden itibaren Türkiye’nin değişik illerinde 92 suça karışan Y.D.’nin madde bağımlılığı tedavisi görmek için İl Sağlık Müdürlüğü'ne başvurduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel