Trabzon'da 18 sanığın yargılanmasına başlandı

Trabzon'da uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen 15'i tutuklu, 18 sanığın yargılanmasına başlandı.Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar G.A, L.Ö, S.Y, Ö.Ş, Y.M, M.E, M.K, F.K, C.A, E.M, B.Z, S.H, E.E, A.U, S.S. ile tutuksu

Trabzon'da 18 sanığın yargılanmasına başlandı

Trabzon'da uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen 15'i tutuklu, 18 sanığın yargılanmasına başlandı.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar G.A, L.Ö, S.Y, Ö.Ş, Y.M, M.E, M.K, F.K, C.A, E.M, B.Z, S.H, E.E, A.U, S.S. ile tutuksuz sanıklar Ş.G, M.K, Y.B. ve avukatları katıldı.

Kimlik tespitlerinin ardından ifadeleri alınan sanıklar, üzerilerine atılı suçlamaları kabul etmedi. Sanıklar uyuşturucu ticareti yapmadıklarını, içmek için uyuşturucu bulundurduklarını savundu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, sanıkların "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapsi isteniyor.

Trabzon'da yaklaşık 2,5 ay önce, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda, bir miktar esrar ile yakalanan 18 kişiden 15'i tutuklanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler