Trabzon'da 16 yıllık at sevgisi

 Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde esnaflık yapan Muhammet Demir, çok sevdiği atını yarışmalara hazırlayacağını söyledi. Yaklaşık 16 yıldır atlara ilgisi olduğunu ifade eden Demir, “Ben bu işi severek yapıyorum. Her gün atımla yatıp, atımla kalkıyorum. Atım

Trabzon'da 16 yıllık at sevgisi

 

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde esnaflık yapan Muhammet Demir, çok sevdiği atını yarışmalara hazırlayacağını söyledi. Yaklaşık 16 yıldır atlara ilgisi olduğunu ifade eden Demir, “Ben bu işi severek yapıyorum. Her gün atımla yatıp, atımla kalkıyorum. Atım olmadığı zaman huzursuz oluyorum” dedi.
 
İlerleyen zamanlarda atçılık faktörünü Vakfıkebir’ de yayma girişimlerine başladığını belirten Demir, “ Bu çalışmayı seve seve yapacağını dile getirecek herkesi bu atçılık adı altında ilgi alaka ya davet etti”.
 
İnsanlara at sporunu ve sevgisini aşılamak istediğini vurgulayan Demir, “4 senedir atçılık işini yapıyorum. Atımı tıpkı çocuk gibi seviyorum. Günde 2-3 kez atımı gezdiriyorum. Atımı yetiştirdikten sonra en büyük hedefim Rahvan At Yarışlarına sokacağım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel