Trabzon'da 1.5m de can pazarı

Trabzon'un Çaykara İlçesi'nde mıcır yüzünden kontrolden çıkıp 2.5 metre yükseklikten yol kenarındaki derinliği yaklaşık 1.5 metre olan dereye yuvarlanan otomobil, can pazarına sahne oldu. Otomobildeki 5 kişi, yarı bellerine kadar suya giren çevredekiler v

Trabzon'da 1.5m de can pazarı

Trabzon'un Çaykara İlçesi'nde mıcır yüzünden kontrolden çıkıp 2.5 metre yükseklikten yol kenarındaki derinliği yaklaşık 1.5 metre olan dereye yuvarlanan otomobil, can pazarına sahne oldu. Otomobildeki 5 kişi, yarı bellerine kadar suya giren çevredekiler ve olay yerine kısa sürede gelen ilkyardım ekibindeki kadın doktor ile hemşire tarafından yaralı kurtarıldı.

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında, Çambaşı Köyü yakınlarında meydana geldi. Trabzon'un Of İlçesi'nden Çaykara yönüne giden 46 yaşındaki Ali Terzioğlu, bir anlık dikkasizliği sonucu yönetimindeki otomobili zemindeki mıcıra kaptırtı. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki Solaklı Deresi'ne yuvarlandı.

Derenin ortasında kalan ve neredeyse tavanına kadar suya gömülen otomobildekilere, ilk müdahaleyi çevredekiler yaparken, kısa sürede Of Devlet Hastanesi'nden 112 Acil Servis ekibi olay yerine yetişti. Ekipteki kadın doktor Nesibe ve hemşire de hiç çekinmeden yarı bellerine kadar suya girip otomobildekileri kurtarma çalışmalarına katıldı.

Teker teker kurtarılan sürücü Ali Terzioğlu ile Ayşenur (97), Meryem (77), Kadriye ve Zeynep Terzioğlu (4) olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı, tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler