Trabzon'da 13 kişi tutuklandı!

Trabzon ve Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 19 kişiden 13'ü tutuklandı. Trabzon ve Samsun'da ''uyuşturucu imal etme, satma ve bulundurma'' suçlamasıyla gözaltına alınan 19 zanlının Akçaabat Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamaml

Trabzon'da 13 kişi tutuklandı!

Trabzon ve Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 19 kişiden 13'ü tutuklandı.

Trabzon ve Samsun'da ''uyuşturucu imal etme, satma ve bulundurma'' suçlamasıyla gözaltına alınan 19 zanlının Akçaabat Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlandı.

Akçaabat Adliyesine sevk edilen zanlılardan Erdal G. (27), Savaş Ş. (29), Davut Ş. (31), İbrahim F. (29), Kerim C. (32) Emine C. (42), Coşkun B. (38), Serdal T. (39) Mustafa K. (34), Volkan A. (28), Cemil A. (55), Erol K. (37) ile Muhammet Ş. (35), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Diğer 6 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Trabzon kent merkezi ve Akçaabat ile Çarşıbaşı ilçelerinin yanı sıra Samsun'da önceki gün 27 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ikisi Samsun'da olmak üzere toplam 19 kişiyi gözaltına almıştı.

Uzun süredir teknik takipleri yapılan ve özellikle üniversite ve lise öğrencilerin uyuşturucu sattıkları öne sürülen zanlıların üzerlerinde ve adreslerinde 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 av tüfeği, 30 mermi, 2 adet sustalı bıçak, 2 bin 680 gram kubar esrar, uyuşturucu içmekte kullanılan malzemeler ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel