Trabzon'da 121 bin sakız yakalandı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Arsin ilçesinde şüphelendikleri aracı durduran Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri bir araçta 121 bin 700 adet kaçak sakız ile 684 adet şekerleme 150 kutu süt tozu ele geçirildi. Bir aracın baga

Trabzon'da 121 bin sakız yakalandı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Arsin ilçesinde şüphelendikleri aracı durduran Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri bir araçta 121 bin 700 adet kaçak sakız ile 684 adet şekerleme 150 kutu süt tozu ele geçirildi. Bir aracın bagajında yakalanan malzemeler 65 yaşındaki S.A adlı şahsa ait olduğu öğrenildi. Kaçak gıdaların Gürcistan’dan Türkiye sokulduğu öğrenildi.

Of ilçesinde KOM ekipleri, yapmış olduğu ayrı bir uygulamada 8bin adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. S.G, adlı şahsa ait olduğu anlaşılan kaçak sigaralara el koyuldu. S.A ve S.G’ye 5607 Kanuna Muhalefet etmekten işlem yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler