Trabzon'da 12 bin TL'lik vurgun!

Haber61.Net  - Haber Servisi – Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde bir büfeye giren hırsızlar işyerinde hiç bir şey bırakmadı İlçenin Fatih Mahallesinde bulanan ve Y.K’ya (40) ait olan büfeye giren hırsızlar büfede bulunan Sigara ve içkiler ile kasada bulunan

Trabzon'da 12 bin TL'lik vurgun!

Haber61.Net  - Haber Servisi – Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde bir büfeye giren hırsızlar işyerinde hiç bir şey bırakmadı İlçenin Fatih Mahallesinde bulanan ve Y.K’ya (40) ait olan büfeye giren hırsızlar büfede bulunan Sigara ve içkiler ile kasada bulunan 120 TL’yi aldı.

 Güvenlik kameralarından yakalanacaklarını fark eden hırsızlar güvenlik kameralarını ve kayıt yapan bilgisayar ile bir adet Laptopu çalarak kayıplara karıştılar. Sabah işyerini açmaya gelen Y.K, işletmesinin raflarını boş görünce Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek polislerden yardım istedi. 

Yaklaşık 12 bin TL’lik soygun için polis çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel