Trabzon’da 11 bin TL’lik unutkanlık

Trabzon’un Ortahisar İlçesinde içi altın dolu çantayı oturduğu parkın bankında unutan 35 yaşındaki İ.K isimli kadın polis merkezine giderek "altınlarım kayboldu" diyerek şikayetçi oldu.İlçenin Gülbaharhatun Mahallesi'nde bulunan parktaki bankta bir süre o

Trabzon’da 11 bin TL’lik unutkanlık

Trabzon’un Ortahisar İlçesinde içi altın dolu çantayı oturduğu parkın bankında unutan 35 yaşındaki İ.K isimli kadın polis merkezine giderek "altınlarım kayboldu" diyerek şikayetçi oldu.

İlçenin Gülbaharhatun Mahallesi'nde bulunan parktaki bankta bir süre oturan İ.K, bu sırada içerisinde 11 BİN TL değerinde ziynet eşyası bulunan çantasını bankın arkasına astı.

Bir süre sonra evine giden İ.K, çantasının olmadığını fark edince geri dönerek bankı kontrol ettiğinde ise çantayı bıraktığı yerde olmadığını fark etti. Bunun üzerine Polis Merkezine giden unutkan kadın altınlarının kaybolduğunu ifade ederek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri bölgede bulunan güvenlik kamera ve MOBESE görüntülerini inceleme altına aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel