Trabzon'da 100 camide temizlik

  Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, belediye bünyesinde oluşturulan ekiplerin kent merkezindeki camilerin çok büyük bir bölümünün temizliğini tamamladığını belirtti.Talep olması durumunda çevre köylerdeki camilerin tem

Trabzon'da 100 camide temizlik

 

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, belediye bünyesinde oluşturulan ekiplerin kent merkezindeki camilerin çok büyük bir bölümünün temizliğini tamamladığını belirtti.

Talep olması durumunda çevre köylerdeki camilerin temizliğinin yapılmasına da gayret göstereceklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Ramazan ayı boyunca da yapılan çalışma aynı itina ile devam edecek. Yapılan temizlikte kullanılan aletler son teknolojiye sahip. Yıkanan halılar iki saat gibi kısa sürede kuruyor. Böylece vatandaşlarımız ibadetlerine devam edebiliyorlar" dedi.

Gümrükçüoğlu, Ramazan ayının tüm İslam alemine ve dünyaya hayırlara vesile olmasını dileyerek, herkesin Ramazan-ı Şerifi'ni kutladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel