Trabzon'da 10 yıl sonra

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon Emniyet’i Asayiş Şube ekipleri 10 yıldır kayıp olan cinayet zanlısını operasyon ile yakaladı. Edinilen Bilgiye göre; 2004 yılında “Kasten Adam öldürme” suçunun faili olan 36 yaşındaki Selim Ö. İşlemiş olduğu suçun ard

Trabzon'da 10 yıl sonra

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon Emniyet’i Asayiş Şube ekipleri 10 yıldır kayıp olan cinayet zanlısını operasyon ile yakaladı. Edinilen Bilgiye göre; 2004 yılında “Kasten Adam öldürme” suçunun faili olan 36 yaşındaki Selim Ö. İşlemiş olduğu suçun ardından kayıplara karıştı. Polis ekipleri hakkında yakalama kararı çıkarsa da bir türlü ele geçirilemeyen Selim Ö, 10 yıl sonra yakayı ele verdi.

EVİNDE YAKALANDI

Trabzon Asayiş Şube ekipleri yapmış olduğu istihbarı çalışmalar sonrasında Selim Ö, Çarşıbaşı ilçesinde evinde ikamet ettiği esnada kıskıvrak ele geçirildi. Çarşıbaşı’nda yakalanan şahıs Trabzon emniyetine getirildi. Doktor raporlarının tamamlanmasının ardından Selim Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler