Trabzon'da 10 yeni otobüs alındı!

Trabzon Belediyesi vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla otobüs filosuna 10 yeni otobüs kattı.Trabzon Belediyesi vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla otobüs filosuna 10 yeni otob

Trabzon'da 10 yeni otobüs alındı!

Trabzon Belediyesi vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla otobüs filosuna 10 yeni otobüs kattı.

Trabzon Belediyesi vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla otobüs filosuna 10 yeni otobüs kattı. Yeni otobüsler belediyeye, 3 milyon 500 bin liraya mal oldu.

Toplu taşımada rahatlık için tüm konforun düşünüldüğü 2011 model otobüslerde engelli rampası, dijital göstergeler ve klima bulunuyor. Geçtiğimiz yıl otobüs parkına 10 yeni araç alan Trabzon Belediyesi, son iki yılda aldığı araç sayısını 80'e çıkardı. Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşların rahat ve güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla çoğu ekonomik ömrünü tamamlayan belediye otobüslerini yenileme yoluna gittiklerini belirtti.

Gümrükçüoğlu, "Bilindiği gibi geçen yıl 10 adet son model otobüsü vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Son olarak 10 otobüsü daha belediyemize kazandırarak toplamda otobüs filomuza 20 yeni otobüs kazandırmış olduk. Belirli periyotlar halinde tüm otobüslerimizi yenileme gayreti içerisinde olacağız. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel