Trabzon'da 10 kişiye daha gözaltı!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Trabzon ve Samsun'da "uyuşturucu imal etme, satma ve bulundurma" iddiasıyla ilgili çalışmalarını sürdüren Trabzon Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçaabat'ta 14 yerde arama yaptı. Aramada çok sayıda silah ile bunlara ait

Trabzon'da 10 kişiye daha gözaltı!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Trabzon ve Samsun'da "uyuşturucu imal etme, satma ve bulundurma" iddiasıyla ilgili çalışmalarını sürdüren Trabzon Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçaabat'ta 14 yerde arama yaptı.

Aramada çok sayıda silah ile bunlara ait mermiler ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi, 10 kişi daha gözaltına alındı.

Zanlılar, İlçe Jandarma Komutanlığında ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Trabzon kent merkezi ve Akçaabat ile Çarşıbaşı ilçelerinin yanı sıra Samsun'da yaklaşık bir hafta önce 27 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen Trabzon Jandarma Komutanlığı ekipleri, ikisi Samsun'da olmak üzere toplam 19 kişiyi gözaltına almış, bu kişilerden 13'ü tutuklanmıştı. Özellikle Üniversite ve lise öğrencilerin uyuşturucu sattığı öne sürülen zanlıların üzerlerinde ve adreslerinde 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 av tüfeği, 30 mermi, 2 adet sustalı bıçak, 2 bin 680 gram kubar esrar, uyuşturucu içmekte kullanılan malzemeler ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel