Trabzon'da 10 kişi intihara kalkıştı

Alınan bilgiye göre, Maçka ilçesi Merkez Mahallesi Cengiz Duman Caddesi'nde geçen Cuma günü yaşanan ilk olayda, henüz belirlenemeyen nedenle bunalıma giren Havva Ç. (17) ilaç içerek yaşamına son vermek istedi. Aynı gün içerisinde Araklı ilçesi Merkez Maha

Trabzon'da 10 kişi intihara kalkıştı

Alınan bilgiye göre, Maçka ilçesi Merkez Mahallesi Cengiz Duman Caddesi'nde geçen Cuma günü yaşanan ilk olayda, henüz belirlenemeyen nedenle bunalıma giren Havva Ç. (17) ilaç içerek yaşamına son vermek istedi.

Aynı gün içerisinde Araklı ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki ikinci olayda ise Çiğdem B. (16) ilaç içerek intihara kalkıştı.

Bu olaylardan sonra gecen cumartesi günü ise Vakfıkebir ilçesi Kirazlık Mahallesi'nde kız arkadaşıyla tartıştığı için 10 adet ilaç içen Volkan D. (23), kent merkezindeki Üniversite Mahallesinde oturan Serpil K. (36) eşi ile tartışması yüzünden banyoda bileklerini kesti. Ayrıca aynı gün Akçaabat ilçesinde ilaç içen Ş.İ, Vakfıkebir'de bileklerini kesen N.Ş, hayatına son vermek istedi.

Dün gerçekleşen dört farklı olayda da Düzköy ilçesinde, okuldaki deneme sınavında başarılı olamayan lise öğrencisi Elvan Y. (18) ile Sürmene ilçesindeki bir kız öğrenci yurdunda kalan Hülya Ö. (19) ailevi sorunları yüzünden intihar etmek istedi.

Yine Pazar günü yaşanan diğer iki olayda da Of ilçesi Sulaklı Mahallesi'nde oturan Aysel Gürbüz (33) ile Vakfıkebir'de oturan H.S yaşamına son vermeye kalkıştı.

Hayati tehlikesi bulunmayan kişiler, çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler