Trabzon’da 10 Kişi birbirine girdi 6 Yaralı

Haber61.net – Haber Servisi - Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde bir işletmede müşteriler arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.İşletmede oturan A.A, S.Ç, A.C, O.K, Y.A ve işletme sahibi A.B’ye aniden M.S, C.B, M.Y ve H.Ç isimli şahısla

Trabzon’da 10 Kişi birbirine girdi 6 Yaralı

Haber61.net – Haber Servisi - Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde bir işletmede müşteriler arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

İşletmede oturan A.A, S.Ç, A.C, O.K, Y.A ve işletme sahibi A.B’ye aniden M.S, C.B, M.Y ve H.Ç isimli şahıslar saldırdı. Kavganın neden çıktığı bilinmezken aralarında işletme sahibininde bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Olay yerine Beşikdüzü İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri gelerek müdehale etti. İşletme sahibi A.B’nin vermiş olduğu ifadeye göre; “Saat 18:45 sularında 5 tane müşterim masada oturdukları sırada 4 kişi aniden dükkanıma girerek müşterilerime saldırdı. Bu sırada dükkanımda da zarara neden oldular. Şikâyetçiyim” dedi.

Polis ekipleri kısa süreli çalışmaları sonrasında olayı başlatan M.S’yi ilçede alkollü vaziyette yakalayarak Emniyet müdürlüğüne getirdi. Diğer üç kişinin ise kaçtığı öğrenildi. Beşikdüzü Cumhuriyet Savcısı M.S, hakkında idari yaptırım uyguladıktan sonra serbest bırakırken olayın neden çıktığı anlaşılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel