Trabzon'da 1 yıldır kayıp haber yok!

 Trabzon’un Maçka ilçesi'nde 1 yıl önce kaybolan 32 yaşındaki Emine Yılmaz'dan şu ana kadar haber alınamadı. İlçeye bağlı Ambarlı Yaylası'nda yaşayan 32 yaşındaki Emine Yılmaz, 26 Eylül 2011 günü öğle sonrası annesi ile birlikte inekleri otlatırken, sisin

Trabzon'da 1 yıldır kayıp haber yok!

 

Trabzon’un Maçka ilçesi'nde 1 yıl önce kaybolan 32 yaşındaki Emine Yılmaz'dan şu ana kadar haber alınamadı.
 
İlçeye bağlı Ambarlı Yaylası'nda yaşayan 32 yaşındaki Emine Yılmaz, 26 Eylül 2011 günü öğle sonrası annesi ile birlikte inekleri otlatırken, sisin inmesi üzerine evlerine gitmek istemiş anne eve gelirken kendisi eve ulaşamamıştı.
 
Yılmaz'ın kaybolmasının ardından Jandarma, Sivil Savunma ve AKUT ekipleri tarafından yaklaşık 1 hafta yapılan aramada kendisine ulaşılamazken anne Fatma Yılmaz, kızının çok unutkan olduğunu belirtti.
 
Anne Yılmaz, "Kızım küçükken geçirdiği menenjit hastalığı nedeniyle kendisinde unutkanlık başgösterdi. Ayakları ıslandığı için ve köpeğini yedirmek istediği için eve gitmek istedi. Ama eve geldiğimde yoktu. 1 yılı geçmesine rağmen kızımdan hala bir haber alamadım. Ne olur kızımı bulun" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
 
Öte yandan Emine Yılmaz'ı görenlerin 0462 513 51 47 nolu telefona bildirmeleri istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel