Trabzon'da 1 Mayıs böyle kutlandı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Trabzon'da, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin katılımıyla kutlandı. Türk-İş ve KESK'in öncülüğünde sivil toplum kuruluşları, dernekler ve siyasi parti temsilcilerinden oluşan kalabalık, TEDAŞ önünde to

Trabzon'da 1 Mayıs böyle kutlandı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Trabzon'da, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin katılımıyla kutlandı.

Türk-İş ve KESK'in öncülüğünde sivil toplum kuruluşları, dernekler ve siyasi parti temsilcilerinden oluşan kalabalık, TEDAŞ önünde toplandı. Kalabalık grup pankart ve bayraklar eşliğinde Kahramanmaraş Caddesi'nden mitingin yapılacağı Trabzon Belediyesi önüne yürüdü. Polis, güzergah boyunca geniş güvenlik tedbirleri alırken, kalabalık yürüyüş boyunca 1 Mayıs'la ilgili sloganlar attı.

Trabzon Belediyesi önünde sendika temsilcileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili çeşitli konuşmalar yaptı. Konuşmaların ardından alanda toplananlar türküler eşliğinde horon oynadı, halay çekti, kolbastı oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel