Trabzon'da 1 kişi başından vuruldu

Trabzon'da meydana gelen olayda bir kişi, kendisiyle aralarında daha önce husumet yaşadığı bir kişiyi başından vurarak ağır şekilde yaraladı.Trabzon'un Kalkınma Mahallesi'nde dün gece saat 01:15 sıralarında meydana gelen silahla yaralama olayında İ.P. isi

Trabzon'da 1 kişi başından vuruldu

Trabzon'da meydana gelen olayda bir kişi, kendisiyle aralarında daha önce husumet yaşadığı bir kişiyi başından vurarak ağır şekilde yaraladı.

Trabzon'un Kalkınma Mahallesi'nde dün gece saat 01:15 sıralarında meydana gelen silahla yaralama olayında İ.P. isimli şahıs, aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen A.E.'yi evine giderek üzerinde bulunan ruhsatsız tabacanya başından vurarak yaraladı.

Olay yerinde ağır şekilde yaralanan A.E. kısa süre içinde KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.

444.20120906172359.jpg

Öte yandan olayın ardından kısa bir süre sonra Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Büro Dedektifleri, İ.P. isimli şahsı yakalayarak gözaltına almayı başardı.

Yaralı A.E.'nin KTÜ Tıp Fakültesi'nde tedavi gördüğü ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler