Trabzon’da 1 kamyon çalıntı eşya yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da son dönemlerde inşaat alanlarına girerek malzeme çalan hırsızlar şantiye sahiplerinin çileden çıkarmıştı. Trabzon Polisine bu yönde gelen ihbarlar sonrası harekete geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık

Trabzon’da 1 kamyon çalıntı eşya yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da son dönemlerde inşaat alanlarına girerek malzeme çalan hırsızlar şantiye sahiplerinin çileden çıkarmıştı. Trabzon Polisine bu yönde gelen ihbarlar sonrası harekete geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri;  1 hafta içerisinde yapmış olduğu çalışama da şantiye farelerini yakalayarak gözaltına altı.

MALZEMELER DEPODAN ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre; Ortahisar İlçesi Üniversite mahallesinde hırsızların bir depo tuttuğu ve inşaatlardan çaldıkları malzemeleri buraya koydukları tespiti yapıldı. Hırsızlık Büro ekipleri; bu depoyu kiralayanların 50 yaşındaki N.E. ile 25 yaşındaki A.K, olduğunu tespit ettikten sonra sabahın erken saatlerinde baskın düzenledi.

KAMYONA SIĞMADILAR

Baskın sırasında N.E ve A.K’nin depoya yeni malzemeler koymak üzere oldukları öğrenildi. Depoda 1 kamyonet malzeme ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğüne ait üstü kapalı kamyonet ile birlikte inşaat malzemeleri il müdürlüğüne taşındı. Gözaltına alınan iki şahıs ise hastaneden sağlık kontrolünden geçtikten sonra emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildiği öğrenildi.

EMNİYETTE MUHAFAZA ALTINDALAR

Polis ekipleri depoda; Matkap, Duvar hiltisi, taş kırma kompresörü, büyük jeneratör, ağaç kesme motoru ve kabloların bulunduğu 36 kalem malzeme ele geçirildi. Ele geçirilen inşaat malzemelerinin emniyette muhafaza altına alındığı öğrenildi.

Haber: Şükrü Üçüncü 

20150402061027.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler