Trabzon'a yine kar yağdı!

Trabzon'a gece geç saatlerde kar yağmaya başladı. En son 11 Şubat’ta 2011 yılının ilk karının düştüğü Trabzon, bugün de bembeyaz örtüyle kaplı. Dün akşam saatlerinde etkisini hafif şekilde gösteren kar yağışı bu sabah kendini tamamıyla kar yağışına bırakt

Trabzon'a yine kar yağdı!

Trabzon'a gece geç saatlerde kar yağmaya başladı. En son 11 Şubat’ta 2011 yılının ilk karının düştüğü Trabzon, bugün de bembeyaz örtüyle kaplı. Dün akşam saatlerinde etkisini hafif şekilde gösteren kar yağışı bu sabah kendini tamamıyla kar yağışına bıraktı. Trabzon'un yanısıra ilçelerde de karın etkisinin şiddetli olduğu öğrenildi. Sabah kalktıklarında karı gören Trabzonlu vatandaşların yüzlerinde gülücükler oluştu.

Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Trabzon Merkez ve İlçelerinde eğitim-öğretimin devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler