Trabzon'a yeni makine alınacak

Trabzon İl Genel Meclisi’nin Plan Bütçe Komisyonu, Trabzon’da hiçbir kurumda bulunmayan ağaç dikme ve sökme makinesinin alımı için izin verdi. 70 bin lira bedelle alınacak olan makine Çevre İl Müdürlüğü'ne tahsis edilecek.Trabzon İl Genel Meclisi Plan Büt

Trabzon'a yeni makine alınacak

Trabzon İl Genel Meclisi’nin Plan Bütçe Komisyonu, Trabzon’da hiçbir kurumda bulunmayan ağaç dikme ve sökme makinesinin alımı için izin verdi. 70 bin lira bedelle alınacak olan makine Çevre İl Müdürlüğü'ne tahsis edilecek.

Trabzon İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyonu, Çevre İl Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda ağaç dikme ve sökme makinesi alınmasına karar verdi. Trabzon’da hiçbir kurumda bulunmayan ihtiyaç halinde Samsun’dan talep edilen aracın alımı için gerekli karar alındı. Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Uğur Aydın, Çevre Müdürlüğü’nün talebini yerinde bulduklarını belirtti. Halim Kaya, Hasan Tonya, Kamuran Akpınar, Mehmet Kara, Salih Ergün ve Erol Nural’dan oluşan komisyon üyeleri bu tür bir aracın Trabzon’da gerekliliğine karar verdiklerini belirttiler. 2011 yılı içerisinde satın alınmasına karar verilen araç istenildiğinde belediyelere de tahsis edilecek. İl Özel İdaresi’nin 38 milyon lira olarak tasarlanan 2011 bütçesinin kamu kuruluşlarına dönük payları ile ilgili kararlar alan Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Uğur Aydın, il özel idaresi bütçesinden pay alan bütün yatırımcı kurum amirleri ile görüştüklerini belirterek reel akılcı bir bütçe hazırlığı içerisinde olduklarını ifade etti..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel