Trabzon'a yeni konut müjdesi!

Trabzon’a yapılacak yatırımlarla kente 3 katrilyondan fazla paranın gireceğini söyleyen Bayraktar, 4 bin yeni konut yapılacağını da müjdeledi. İstanbul’a giden ve çeşitli televizyonlarda canlı yayınlara katılan Bayraktar, Trabzon’un AK Parti iktidarı döne

Trabzon'a yeni konut müjdesi!

Trabzon’a yapılacak yatırımlarla kente 3 katrilyondan fazla paranın gireceğini söyleyen Bayraktar, 4 bin yeni konut yapılacağını da müjdeledi. İstanbul’a giden ve çeşitli televizyonlarda canlı yayınlara katılan Bayraktar, Trabzon’un AK Parti iktidarı döneminde ciddi yatırımlar aldığını söyledi. Kaşüstü ve Akçaabat’ta iki yeni hastane inşa edildiğini dile getiren Bayraktar, “Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin ihalesini de yaptık. Deniz kenarında müthiş bir hastane olacak. Sağlık bakımından Trabzon adeta bir sağlık kenti oldu. Bunun yanı sıra Trabzon’da TOKİ tarafından 4 bin konut yaptık ve kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdik. Trabzon AK Parti döneminde altın çağını yaşıyor” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’daki mitinginde Trabzon’a büyükşehir olma sözü verdiğini vurgulayan Bayraktar, “Trabzon seçimlerden sonra büyükşehir olacak. İl hudutlarının her yerine büyükşehir hizmeti gidecek. Belde, köy yolları ve grup yollarını asfaltlayacağız. Trabzon AB şehri olacak. Doğu Karadeniz’in, İpekyolu’nun merkezi olacak. Lojistik liman olacak. Rusya, Romanya, Gürcistan ve Orta Asya Cumhuriyetleri’ne açılacak bir kapı olacak. Her noktadan Trabzon’a rahat bir şekilde ulaşılacak. Demiryolu ve kuzey-güney duble yolu ile bunu gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Trabzonspor’un, Trabzon’un olmazsa olmazı olduğunu da ifade eden Bayraktar, bu amaçla Akyazı Projesi’ni hayata geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:

“Akyazı Projesi Trabzon’un çehresini değiştirecek. Bu proje bizim için çok önemli. Avrupa’nın en modern tesisi olacak. Doğu Karadeniz’in en büyük fuarından otellere kadar çok sayıda tesis yer alacak. Ayrıca Kentsel Dönüşüm Projeleri ile Trabzon modern bir çehreye kavuşacak. Fakir fukara için 4 bin yeni konut daha yapacağız. Gerçekleştirilecek yatırımlarla Trabzon’a 3 katrilyondan fazla para girecek. Bu yatırımların deri dönüşümü yok. Bu para kent ekonomisine girecek. Ticaret canlanacak, gençlere yeni iş imkanları açılacak. Trabzon’un gençleri iş bekliyor. İş sahibi olmak istiyor. Bizde bunun için İstanbul’da, Ankara’da, Bursa’da, Kocaeli’nde yaşayan işadamlarımızla görüşüyoruz ve Trabzon’a yapılabilecek yatırımlar konusunda ortam hazırlıyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel