Trabzon'a yeni komisyon! Hepsi incelendi!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi sınırlarında kalan ve kentin büyükşehir olması ile kapanan belde belediyelerine ait hizmet binalarının Ortahisar Belediyesine devredildiğini bildirdi.Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzo

Trabzon'a yeni komisyon! Hepsi incelendi!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi sınırlarında kalan ve kentin büyükşehir olması ile kapanan belde belediyelerine ait hizmet binalarının Ortahisar Belediyesine devredildiğini bildirdi.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'un büyükşehir olmasıyla kapatılan belde belediyeleri hizmet binalarının yeniden değerlendirildiğini belirterek, "Kapanan belde belediye binalarının değerlendirilmesi amacıyla valilikte bir komisyon oluşturuldu. Oluşturulan komisyonca büyükşehir belediyeleri, ilçe belediyeleri ve diğer kamu kurumlarına devredilen hizmet binaları için talepler doğrultusunda yeniden değerlendirme yapıldı" dedi.

"Ortahisar Belediyesi sınırlarında kalan kapanan belde belediyelerine ait hizmet binaları Ortahisar Belediyesine devredildi" diyen Genç, şunları kaydetti:

"Çok geniş coğrafi hizmet sahası ve büyük bir nüfusa sahip olan Ortahisar Belediyesi, bölgelerdeki belediye hizmetlerini daha sağlıklı ve verimli sürdürebilmek için bu binaları halkın hizmetine sunacaktır. Hizmet binalarının devrinden memnunuz. Daha önce belde belediye başkanlıklarının hizmet binaları olarak kullanılan bu mekanları yine halkımızın hizmetinde kullanmayı amaçlıyoruz. Ayrıca ihtiyaçlar doğrultusunda faydalı nesiller yetiştirmek adına eğitime yönelik çalışmalar için bu binaların Milli Eğitim Müdürlüğünce kullanılmasına da imkan sağlayacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel