Trabzon'a yeni dolgu alanında sona doğru!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ganita ile Beşirli arasında yapacakları yeni sahil dolgusunun proje çalışmalarında sona yaklaştıklarını belirterek dolgu çalışmalarına 2014 yılı içerisinde başlayacaklarını söyledi.İçerisinde plaj, ba

Trabzon'a yeni dolgu alanında sona doğru!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ganita ile Beşirli arasında yapacakları yeni sahil dolgusunun proje çalışmalarında sona yaklaştıklarını belirterek dolgu çalışmalarına 2014 yılı içerisinde başlayacaklarını söyledi.


İçerisinde plaj, balık tutma iskeleleri, kıyı sporları alanları, gezinti alanları, deniz ve balıkçılıkla ilgili müze alanları bulunan proje için belediye teknik ekibi ile son bir değerlendirme ve istişare toplantısı yaptıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, Trabzon halkının ve şehre gelen misafirlerin sahilden daha çok yararlanmalarını sağlamak amacıyla yapacakları yeni dolgu projesi ile Trabzon’un çok güzel yeni bir yaşam alanına kavuşacağını belirtti.


Bir yılı aşkın bir süredir büyük emek verilerek çalışılmış olan yeni sahil dolgu projesinin tamamlanma aşamasına geldiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar, genel müdürlükler ve teknik daireler ile birlikte yürüttüğümüz bu büyük projede sonuçlanma aşamasına yaklaşmış bulunmaktayız. Projenin ilgili kurum kuruluşlar ve bakanlıklar tarafından görüşlerin alınarak onaylanmasını müteakiben 2014 yılında Trabzon’un kazanımına başlatılmak üzere startı verilecektir” dedi.


Projenin tamamlanması ile ilgili son bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “Teknik arkadaşlarımız yaptıkları çalışmaların raporlarını sundular. Öngörülerimizi beraber istişare ettik. Hem şehrimizdeki diğer bakanlıkların kurum ve kuruluşlarına, hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ana hizmet kalemlerinden birisi olması münasebetiyle oradaki projemize son şeklinin verilmesinin ardından bir dünya kenti olma yönünde hızlı adımlarla ilerleyen Trabzon’umuzu yeni bir yaşam alanına kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2014 yılında başlamayı planladığımız dolgu ile vatandaşlarımız sahilden daha çok faydalanacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel