Trabzon'a yeni ceza evi!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde kurulacak olan cezaevinin arazisini gezen AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, cezaevi ile ilgili herhangi bir sorunun olmadığını proje çalışmalarının bittiğini açıkladı.Erdöl, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muha

Trabzon'a yeni ceza evi!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde kurulacak olan cezaevinin arazisini gezen AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, cezaevi ile ilgili herhangi bir sorunun olmadığını proje çalışmalarının bittiğini açıkladı.

Erdöl, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta beraberindeki AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Orhan Bıçakçıoğlu, ilçe başkanı Harun Demirci ve meclis üyesi adayları ile birlikte Beşikdüzü ilçesinin Anbarlı Köyü'nde kurulacak olan cezaevinin arazisin de incelemelerde bulundular.

202 dönüm arazi üzerine kurulacak olan açık ve kapalı yeni cezaevinin kısa süre içinde ihale edileceğini söyleyen Erdöl, ‘İçinde lojman binaları olan cezaevi projesi bitirildi.

Şu an ihale aşamasında işlemler yürütülüyor. 1 Nisan'dan sonra zemin için etüt çalışmaları başlayacak’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler