Trabzon'a yeni bir proje daha

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Belediye hizmet binası ile Valilik ve itfaiye kavşağı arasında yapılacak Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında istimlak edilecek binaların tespit çalışmasının tamamlanma aşamasına geldiğini söy

Trabzon'a yeni bir proje daha

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Belediye hizmet binası ile Valilik ve itfaiye kavşağı arasında yapılacak Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında istimlak edilecek binaların tespit çalışmasının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu bina tespit çalışmalarından sonra gerçekleştirilecek olan gayrimenkul değerleme çalışmalarının da altyapısının da oluşturulduğuna dikkat çekti. Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm’ün çalışmalarının Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hazırlanmasında olduğu gibi basamak basamak yapıldığını kaydetti.

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin geldiği son durum hakkında da bilgi veren Gümrükçüoğlu, “Çömlekçi’de fizibilite çalışmaları tamamlandı. Hali hazır haritalar çıkarıldı. Gayrimenkul değerleme çalışmaları bitirilme aşamasına geldi. Alan üzerinde uygulanacak projelerle ilgili çalışmalar sürdürülüyor. Bu önemli projede para ödeme aşamasına gelindi” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel