Trabzon'a yapılacak proje için inceleme!

Trabzon-Rize Katı Atık Birliği (TRABRİKAB) heyeti, Trabzon’da kurulması planlanan katı atık bertaraf tesisinin bir örneğini incelemek için Fransa’ya gitti.Birlik Başkanı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gü

Trabzon'a yapılacak proje için inceleme!

Trabzon-Rize Katı Atık Birliği (TRABRİKAB) heyeti, Trabzon’da kurulması planlanan katı atık bertaraf tesisinin bir örneğini incelemek için Fransa’ya gitti.

Birlik Başkanı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’tan oluşan heyet bugün Fransa’ya hareket etti.

Fransa’nın Bordeaux kentinde bulunan ve Trabzon’da kurulması planlanan, katı atıkların gazlaştırılarak bertaraf edilmesi ve aynı zamanda elektrik enerjisi üretilmesi ile ilgili tesisi inceleyecek olan heyet, ilgili temasların tamamlanmasının ardından 24 Eylül’de Trabzon’a dönecek.  

Çeşitli örneklerinin incelenmesinin ardından Trabzon’da kurulması planlanan katı atık tesisi ile ilgili gerekli kararlar verilecek ve işe başlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler