Trabzon'a yağmur uyarısı!

Doğu Karadeniz kıyılarında gece saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel yağış beklendiği bildirildi.Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın akşama kadar ülkenin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu olacak.Bugün akşam

Trabzon'a yağmur uyarısı!

Doğu Karadeniz kıyılarında gece saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel yağış beklendiği bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın akşama kadar ülkenin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu olacak.

Bugün akşam saatlerinde Rize ve Hopa, gece saatlerinden itibaren ise Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa'yı kapsayan Doğu Karadeniz kıyılarında kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak beklendiği, diğer yerlerde ise havanın az bulutlu ve açık olacağı belirtildi.

Açıklamaya göre, hava sıcaklığı yarın güney kesimlerde 2-4 derece artacak, ülke genelinde ise mevsim normallerinin 5-7 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar, kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın öğle saatlerinden itibaren Marmara ve Güney Ege kıyılarında kuvvetli esecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel