Trabzon'a Türk sanat müziği gecesi

 Trabzonlu çok sayıda şair olmasına rağmen şarkılara konu olmuş bir tek Türk Sanat  Müziği eserinin olmaması üzerine harekete geçen   ve eserleri ile hayat veren 2000’i aşkın bestesi bulunan Amir Ateş ilk Trabzon şarkısını bir gece ile tanıttı.Şair baba S

Trabzon'a Türk sanat müziği gecesi

 

Trabzonlu çok sayıda şair olmasına rağmen şarkılara konu olmuş bir tek Türk Sanat  Müziği eserinin olmaması üzerine harekete geçen   ve eserleri ile hayat veren 2000’i aşkın bestesi bulunan Amir Ateş ilk Trabzon şarkısını bir gece ile tanıttı.

Şair baba Salim Öğütcen’in Billur Trabzon şiirini besteledi. Zorlu Grand otelde yapılan geceye İstanbul radyosu sanatçıları, Hande ve Hakan Aydınlık,İzmir radyosu sanatçıları Mehmet şafak ve Kemal Aydın Varol katıldı. Çok sayıda seçkin davetlinin gecede yer aldı program ise yaklaşık üç saat sürdü. Bestekar Amir Ateş ise” Trabzon gibi sanatla iç içe olan bir şehirde bulunmaktan son derece mutluyum. Bu müstesna geceyi organize edenlere teşekkür ediyorum. Trabzon gibi sanat ruhlu bir şehrin Türk sanat müziğinin için de yer alması beni de mutlu etti. Bir eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşıyorum”dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel