Trabzon'a site yapılacak

Pazarkapı esnafının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'da bir toptancılar sitesi olmamasını büyük eksiklik olarak değerlendirdi. Trabzon'a toptancılar sitesi yapmak için harekete geçtiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Yer ara

Trabzon'a site yapılacak

Pazarkapı esnafının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'da bir toptancılar sitesi olmamasını büyük eksiklik olarak değerlendirdi. Trabzon'a toptancılar sitesi yapmak için harekete geçtiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Yer araştırmalarımız devam ediyor. Deliklitaş mevkinde karayolları, maliye ve ulaştırma bölge müdürlüğünün ortak bir alanı var. O bölge için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Esnafımızın bu konudaki mağduriyetini biliyorum. Trabzon'a vatandaşlarımızı ve esnafımızı rahatlatacak modern ve çağdaş bir toptancılar sitesi kazandırmak benim vazifemdir. " diye konuştu. Pazarkapı esnafı, Gümrükçüoğlu'nun verdiği müjdeden memnun kaldıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel