Trabzon'a OR-Gİ gibi havalimanı!

Trabzon'un havalimanının yetersiz olmasının yıllardır dillendirilmesinin ardından havalimanına yeni bir düzenleme yapılacağı Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından mitingde açıklanmıştı.Haber61'e ziyarette bulunan AK Parti Trabzon 1. sıra Milletvekili Adayı

Trabzon'a OR-Gİ gibi havalimanı!

Trabzon'un havalimanının yetersiz olmasının yıllardır dillendirilmesinin ardından havalimanına yeni bir düzenleme yapılacağı Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından mitingde açıklanmıştı.

Haber61'e ziyarette bulunan AK Parti Trabzon 1. sıra Milletvekili Adayı Süleyman Soylu ise havalimanının geliştirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Soylu, Trabzon'a Ordu -Giresun arasına yapılan ORGİ Havalimanı tarzında bir havalimanı yapmayı düşündüklerini söyledi. Soylu " Tıpki OR-Gİ gibi deniz üzerinde dolgu yaparak yeni bir havalimanı yapmak istiyoruz. Mevcut pisti 3 Bin Metreye uzatmakla yeni havalimanı yapmanın maliyeti hemen hemen aynı. Eski havalimanının işlevini kaybetmeden yeni bir havalimanı inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler