Trabzon'a müjdeli mesaj!

 SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut, teşvik müjdesi verdi. Teşvik dolayısıyla Trabzon’un da aralarında bulunduğu çok sayıda ilin mağdur olduğunu, ciddi işçi çıkarımlarının yaşandığını kaydeden Bulut, “Ankara’da SGK İl Müdürleri Toplantısı’ndan döndüm. 9 mad

Trabzon'a müjdeli mesaj!

 

SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut, teşvik müjdesi verdi. Teşvik dolayısıyla Trabzon’un da aralarında bulunduğu çok sayıda ilin mağdur olduğunu, ciddi işçi çıkarımlarının yaşandığını kaydeden Bulut, “Ankara’da SGK İl Müdürleri Toplantısı’ndan döndüm. 9 maddelik bir düzenleme hazırlandı. Bunlardan biri de teşvikin uzatılması. Sanırım Mayıs ayında yürürlüğe girer” dedi.
 
2 Ayda 10 Bin Değil 4 Bin 500 Kişi
 
SGK il müdürleri olarak teşvikin devam etmesi yönünde görüş bildirdiklerini, teşvikin kayıt dışını ortadan kaldırdığını kaydeden Bulut, “6., 5., ve 4. Bölge’nin tamamı alınıyor. 3. Bölge’den sadece Trabzon’la birlikte 3 il giriyor. Tasarı hazırlanarak meclise sunuldu. Biz de bekliyoruz” dedi. Bulut ayrıca teşvik dolayısıyla işten çıkarılan işçi sayısının 10 bin değil, 4 bin 500 olduğunu söyledi. Bulut, “Dilerim Mart’ta işçi çıkarımı olmamıştır” dedi.
 
SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) Trabzon İl Müdürü Musa Bulut, teşvik müjdesi verdi. Teşvik dolayısıyla Trabzon’un da aralarında bulunduğu çok sayıda ilin mağdur olduğunu, ciddi işçi çıkarımlarının yaşandığını kaydeden Bulut, “Ankara’da SGK İl Müdürleri toplantısından döndüm. 9 maddelik bir düzenleme hazırlandı. Bunlardan biri de teşvikin uzatılması. Sanırım Mayıs ayında yürürlüğe girer” dedi.  SGK İl müdürleri olarak teşvikin devam etmesi yönünde görüş bildirdiklerini, teşvikin kayıt dışını ortadan kaldırdığını kaydeden Bulut, “6., 5., ve 4. Bölge’nin tamamı alınıyor. 3. Bölge’den sadece Trabzon’la birlikte 3 il giriyor. Tasarı hazırlanarak meclise sunuldu. Biz de bekliyoruz” dedi. Bulut ayrıca teşvik dolayısıyla işten çıkarılan işçi sayısının 10 bin değil, 4 bin 500 olduğunu söyledi. Bulut, “Dilerim Mart’ta işçi çıkarımı olmamıştır” dedi.  SGK İl Müdürlüğü olarak değişim ve dönüşüme imza attıklarını, vatandaş memnuniyetini önemsediklerini belirten Bulut, “Vatandaşlar bizim misafirlerimiz. Onları ağırlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Gerek Meydan’daki binamızı gerekse Atapark’taki binamızı dizayn ettik. Vatandaşı kat kat gezdirmeden hizmeti ayağına götürüyoruz” dedi. Önümüzdeki süreçte SGK olarak yatırım planladıklarını belirten Bulut, “Merkez’de ve Beşikdüzü’nde kalıcı merkez müdürlükleri yapıyoruz. Merkez’de eski doğum hastanesinin bulunduğu yere yapacağımız binanın çalışmalarını başlattık. 12 milyon liralık ödenek ayrıldı. Beşiküdüzü’nde de önemli mesafe aldık. Büyükliman Bölgesi’nin SGK binasını Beşikdüzü’ne yapıyoruz. İnsanlar Trabzon’a kadar gelmeyecek. Emeklilikleri bile orada bağlanacak. Doğu Bölgesi’nde ise Araklı ve Of’ta merkez müdürlükleri kuracağız. Of’ta arsa arayışımız devam ediyor. İnşallah bina yapacak arsayı bulacağız” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel