Trabzon'a kuvvetli kar yağışı

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, Manisa, Isparta, Burdur, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde aralıklarla görülecek olan yağışların genellikle

Trabzon'a kuvvetli kar yağışı

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, Manisa, Isparta, Burdur, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde aralıklarla görülecek olan yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Manisa, Adana, Osmaniye, Hatay, Gaziantep çevreleri ile öğle saatlerinde Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde ise yağmur bekleniyor. Yağışların; akşam saatlerine kadar Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde, akşam ve gece saatlerinde Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere ülkemizin iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının ülkemizin güneybatı kesimlerinde 5 ila 7 derece olmak üzere, güney ve batı bölgelerde artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 Km/S) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı 2

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu 10

İzmir: Parçalı bulutlu 15

Adana: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmurlu 13

Antalya: Parçalı bulutlu 16

Samsun: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, yüksekleri kar yağışlı 8

Trabzon: Çok bulutlu, gece saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, yüksekleri kar yağışlı 7

Erzurum: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -5

Diyarbakır: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde kar yağışlı 6

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler