Trabzon'a küfür eden vekile meydan dayağı

Haber61 – Haber Merkezi – Bir dönem AK Parti Milletvekilliği yapan Feyzi İşbaşaran gözaltına alındı. Çağlayan Adliyesine sevk edilen İşbaşaran henüz kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradı. Feyzi İşbaşaran 2012 yılında kendisine ait “Twitter” hesa

Trabzon'a küfür eden vekile meydan dayağı

Haber61 – Haber Merkezi – Bir dönem AK Parti Milletvekilliği yapan Feyzi İşbaşaran gözaltına alındı. Çağlayan Adliyesine sevk edilen İşbaşaran henüz kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradı. Feyzi İşbaşaran 2012 yılında kendisine ait “Twitter” hesabından Trabzon ve Trabzonsporlulara ağır hakaretlerde bulunmuştu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na da hakaretlerde bulunan İşbaşaran hakkında Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesinde dava açılmıştı. Hesabından İşbaşaran, “Trabzon'dan utanıyorum. Türkiye 80 ilden ibaret. Kendinize gelin, katilsiniz', 'Trabzon benim için bir il değil, tetikçi, paracı, katil bir yer', "Şenol Dünya 3'üncüsü olurken örtülü ödenekten rüşvet verildi.”şeklinde mesajlara yer vermişti.

Yurt dışına giden İşbaşaran, bir dönem burada yaşattıktan sonra dün yurda döndü. Kalmış otele polis ekipleri baskın düzenleyerek kendisine gözaltına aldı. İstanbul Beyoğlu’n da bulunan Taksim Polis Merkezine getirilen eski milletvekili burada “Twitter” hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere diğer hakaretler nedeni ile adliyeye sevk edildi. Savcı karşısına çıkarılacağı sırada adliye kapısında iki kişinin saldırısına uğradı. İşbaşaran’a yumruk atan kişi gözlatına alındı. İşbaşaran hakkında “Devlet Büyüklerine Hakaret ve Halkı kin ve nefrete itmek” işlem yapıldığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel