Trabzon'a kar yağışı geliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların; Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Samsun, Ordu, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Van, Hakkari çevreleri ile zamanla Giresun, Trabzo

Trabzon'a kar yağışı geliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların; Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Samsun, Ordu, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Van, Hakkari çevreleri ile zamanla Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olacak tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlülü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, iç ve doğu bölgelerde 3 ila 5 derece azalacak, Marmara'da 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, doğu kesimlerde güneyli yönlerden orta kuvvette, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında kuzeyli, Doğu Akdeniz kıyıları ile güneydoğu bölgelerde güney ve güneybatılı yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey çevreleri hafif kar yağışlı -2

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 4

İzmir: Parçalı bulutlu 8

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 11

Antalya: Parçalı bulutlu 12

Samsun: Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere karla karışık yağmur ve iç kesimleri kar yağışlı 4

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmur akşam saatlerinden sonra iç ve doğu kesimleri kuvvetli olmak üzere kar yağışlı 6

Erzurum: Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere aralıklı kar yağışlı -2

Van: Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere aralıklı kar yağışlı 0

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler