Trabzon'a iki katlı yol!

Haber61.Net / Haber Merkezi - Trabzon'un en büyük sorunlarından bir tanesi trafik olarak gündemdeki yerini koruyor. Karadeniz'i İran'a bağlayan Değirmendere Maçka Yolu bağlantısında sürekli meydana gelen kazalar ve oluşan trafik nedeni ile aksaklıklar mey

Trabzon'a iki katlı yol!
Haber61.Net / Haber Merkezi - Trabzon'un en büyük sorunlarından bir tanesi trafik olarak gündemdeki yerini koruyor. Karadeniz'i İran'a bağlayan Değirmendere Maçka Yolu bağlantısında sürekli meydana gelen kazalar ve oluşan trafik nedeni ile aksaklıklar meydana geliyor.
 
Bölgenin trafiğini rahatlatmak için Karayolları bölgeye iki katlı yol projesi çizdiği öğrenildi. Erzurum tarafından gelen araçlar ikinci kısmı kullanarak Sahil yoluna bağlanacak. Birinci yol ise iç trafiği kullanmak isteyen sürücüler için olacağı öğrenildi.
 
projenin ne zaman uygulanacağı ise merak ediliyor.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler