Trabzon'a gelecekti,kaza kurbanı oldu!

Samsun'da kaldırımda otobüs bekleyen üniversite öğrencisi, plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir minibüsün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Yavuz Selim Köprüsü altı çevre yolu üzerinde gece saa

Trabzon'a gelecekti,kaza kurbanı oldu!

Samsun'da kaldırımda otobüs bekleyen üniversite öğrencisi, plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir minibüsün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. 

Kaza, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Yavuz Selim Köprüsü altı çevre yolu üzerinde gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksel okulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü son sınıf öğrencisi 24 yaşındaki İsmail Kılıç, aynı yüksek okul öğrencisi Kırşehirli arkadaşı Abdulkadir Erdoğan (20) ile birlikte 5 gün önce Trabzon'dan memleketi Samsun'a geldi.

Üniversiteli arkadaşlar okullarına geri dönmek için Samsun Yusuf Ziya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden bilet aldı. Otobüs firmasına da çevre yolu Yavuz Selim Köprüsü altında araca bineceklerini bildirdiler. İki arkadaş çevre yolu kenarında otobüs beklerken, İsmail Kılıç kaldırım kenarına oturdu ve Abdullah Erdoğan ise telefonla konuşmaya başladı. Bu esnada, plakası ve araç sürücüsü tespit edilemeyen bir minibüs yoldan çıkarak kaldırımda oturan üniversiteli İsmail Kılıç'a çarptı.

Arkadaşına sırtı dönük biraz ilerde cep telefonu ile konuşan Abdulkadir Erdoğan, iki aracın birbirine sürterek geçtiğini fark edince biranda arkadaşına doğru baktı. Korkunç manzara ile karşılayan Abdulkadir Erdoğan, polise ve ambulansa haber vererek yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İsmail Kılıç'ın yolun kenarında öldüğünü tespit etti. 

Kılıç'ın ölümü üzerine gözyaşı döken Abdulkadir Erdoğan, "Ben şimdi ailesine ne diyeceğim" diye ağladı. Kaza haberini alan İsmail Kılıç'ın ağabeyi 30 yaşındaki Muzaffer Kılıç, olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Kaza yerine gelen Kılıç'ın arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. İsmail Kılıç'ın kız arkadaşı S.E., "O bizi bırakmaz, ölmedi" diye feryat etti. 

Polis kaza yerinden kazaya karışan aracın düşen ön tampon parçalarına el koyup inceleyerek, araç cinsini tespit etmeye çalıştı. İsmail Kılıç'ın cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kaçan aracın plakasının tespiti ve sürücünün kimliğinin belirlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel