Trabzon'a don uyarısı!

Doğu Karadeniz'de önümüzdeki 3 gece hafif ve orta kuvvette don beklendiği bildirildi. Trabzon Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Trabzon Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan zirai don uyarısında, bölgede 12-13 Nisan, 13-14 Nisan ve 14-15 Nisan 2011 g

Trabzon'a don uyarısı!

Doğu Karadeniz'de önümüzdeki 3 gece hafif ve orta kuvvette don beklendiği bildirildi.

Trabzon Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Trabzon Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan zirai don uyarısında, bölgede 12-13 Nisan, 13-14 Nisan ve 14-15 Nisan 2011 geceleri, yüksek kesimlerde hafif, iç kesimlerde ise orta kuvvette don olayı beklendiği belirtildi.

Tarımsal faaliyetlerin olduğu bölgede, çiçekleme ve meyve bağlama dönemindeki fındık, erik, kiraz elma gibi meyve, sebze ve fide üreticileri ile serada üretim yapan yetiştiricilerin gerekli tedbiri alması istenen uyarıda, yöredeki don olayı hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin en yakın meteoroloji müdürlüğüne başvurması önerildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel