Trabzon'a da master planı

AK Parti Giresun Milletvekili Hacı Hasan Sönmez, 'Doğu Karadeniz Turizm Master Planı ile ilgili çalışmalar meyvesini vermeye başladı' dedi. Sönmez, yaptığı açıklamada, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ordu, Samsun, Gümüşhane ve Bayburt olmak üzere 8 ili ka

Trabzon'a da master planı

AK Parti Giresun Milletvekili Hacı Hasan Sönmez, 'Doğu Karadeniz Turizm Master Planı ile ilgili çalışmalar meyvesini vermeye başladı' dedi.

Sönmez, yaptığı açıklamada, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ordu, Samsun, Gümüşhane ve Bayburt olmak üzere 8 ili kapsayan Doğu Karadeniz Turizm Master Planı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Doğu Karadeniz Turizm Master Planı ile ilgili çalışmalar meyvesini vermeye başladığını ifade eden Sönmez, şunları kaydetti:

'Bununla Giresun ve proje kapsamındaki illere ilk etapta birer milyon lira ödenek gönderilmiştir. Böylece bu illerin turizm potansiyelinin tespiti ve harekete geçirilmesi çalışmaları hız kazanacaktır. Bilindiği gibi bu proje tamamlandığında bölgede doğrudan ve dolaylı olarak 100 bin kişiye istihdam sağlanması, bölge ekonomisinin canlandırılması ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlanması hedeflenmektedir.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel