Trabzon'a çok ilginç polis amiri atandı

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon Emniyetinde dün tayinler ve terfiler nedeni bir çok görevli memur ve amirin yerleri değişmişti. Trabzon'dan giden memurlar yerine diğer illerden tayin olan isimler yavaş yavaş Trabzon'a gelmeye başlarken Trabzon'a ata

Trabzon'a çok ilginç polis amiri atandı

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon Emniyetinde dün tayinler ve terfiler nedeni bir çok görevli memur ve amirin yerleri değişmişti. Trabzon'dan giden memurlar yerine diğer illerden tayin olan isimler yavaş yavaş Trabzon'a gelmeye başlarken Trabzon'a atanan eski İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhammet Fatih Yıldız'ın ise ilginç bir ayrıntısı ortaya çıktı.

İstanbul'da meydana gelen Gezi Parkı olayları sırasında  Yıldız emrindeki çevik kuvvet memurlarına, " Aslanlarım ikinci Çanakkale destanını yazıyorsunuz. Görev yapmış olduğunuz İstanbul Çevik Kuvvet şube müdürlüğü kahramanlılarla dolu. Sizi yetiştiren anne ve babaların ellerinden ve gözlerinden öperim."ifadelerini kullanmıştı.

Emniyet Teşkilatının en ilginç açıklamalarını yapan Yıldız'ın, 17 Aralık operasyonlarından sonra bu sözleri nedeni ile Şişli emniyet Müdürlüğünde görevlendirilmiş ve ilk tayin ve terfi ayında Trabzon'a gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel