"Trabzon'a büyük bir yatırım geliyor!"

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB'un Trabzon’da yaptıracağı merkezin imza protokolü için 17 Şubat 2014 günü Trabzon’a geliyor.TOBB tarafından yapılacak olan İnovasyon Merkezi’ne Trabzon Valiliği, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), TTSO, Trabzon Ti

"Trabzon'a büyük bir yatırım geliyor!"

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB'un Trabzon’da yaptıracağı merkezin imza protokolü için 17 Şubat 2014 günü Trabzon’a geliyor.

TOBB tarafından yapılacak olan İnovasyon Merkezi’ne Trabzon Valiliği, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), TTSO, Trabzon Ticaret Borsası (TTB), Of Ticaret Ve Sanayi Odası ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) arasında protokol imzalanacağı belirtildi.

Trabzon'da büyük bir yatırımının startının verileceği belirtilerek , protokolün TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal arasında imzalanacağı belirtildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TTSO) M. Suat Hacısalihoğlu Trabzon İnovasyon Merkezinin Üretimle ilgili hedefleri hakkında bilgi vererek , “Proje kapsamında kurulacak olan işletmede proje süresi boyunca mimari tasarımlar, Coğrafi Bilgi Sistemleri, medikal protezler, eğitim kurumlarına hizmet, ambalaj sektörü, kuyumculuk sektörü, moleküler biyoloji, dental sektör, sanayi tesisleri, tersaneler ve belediyeler, kurum ve kuruluşlar adına Ar-Ge ve üretim yapılacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler