"Trabzon'a bir Trabzon daha katacak"

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında bugün gerçekleştirildi.Belediye Meclis Salonu’nda icra edilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu so

"Trabzon'a bir Trabzon daha katacak"

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında bugün gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu’nda icra edilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu son bir ay içinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında meclis üyelerini ve kamuoyunu bilgilendirdi.

Şehirde gerçekleştirilmekte olan yol çalışmaları hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, 900 milyon TL maliyeti olan ve Trabzon’a bir Trabzon daha katacak olan Kanuni Bulvarı’nın planlanandan daha hızlı şekilde ilerlediğini ifade ederken otopark çalışmaları hakkında da meclis üyelerini bilgilendirdi.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Başkan Gümrükçüoğlu’na, fiberoptik yer altı hatları ortak projesi geliştirilip şehir kamera sistemlerinin kurularak şehrin güvenliğinin sağlanması, trafik denetim ve sinyalizasyon düzenlenmelerinin yapılması ve akıllı durak sistemlerinin yaygınlaştırılması gibi çalışmaların yapılabilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü ile protokol imzalama yetkisi oy birliği ile verildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, söz konusu sistemler için İçişleri Bakanlığı’nda yaptıkları görüşmeler neticesinde bakanlık kaynaklarından bütçe temini sağladıklarını vurgularken, yapılacak olan çalışmaların Büyükşehir Belediyesi’ne maliyet getirmeyeceğini vurguladı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle tamamlandı. Meclis toplantılarına yarın devam edilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel