Trabzon'a Başbakan desteği!

Gümrükçüoğlu, Meydan Düzenleme Projesi çalışmaları öncesi çevredeki esnafla belediye eski hizmet binası meclis salonunda toplantı yaptı. Gümrükçüoğlu, Meydan Düzenleme Projesinin yapım çalışmalarının 6 ayda tamamlanmasının planlandığını belirterek, ''Yapı

Trabzon'a Başbakan desteği!

Gümrükçüoğlu, Meydan Düzenleme Projesi çalışmaları öncesi çevredeki esnafla belediye eski hizmet binası meclis salonunda toplantı yaptı.

Gümrükçüoğlu, Meydan Düzenleme Projesinin yapım çalışmalarının 6 ayda tamamlanmasının planlandığını belirterek, ''Yapılacak düzenlemelerle Atatürk Alanı gezinti ve yaşam alanı haline gelecek. Tarihi dokusuna uygun cazip bir alan olacak Meydan, aynı zamanda Trabzon'un aynası olacak. Belediye Kent Tasarım Ofisi tarafından hazırlanan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi, sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği Meydan Düzenleme Projesi, kentin ortak projesidir'' dedi.

Yapım çalışmaları süresince Meydan civarında bulunan esnaftan sabır ve fedakarlık göstermelerini isteyen Gümrükçüoğlu, ''İnşaat süresi boyunca belki de esnaf kardeşlerimizin iş kayıpları olabilir. 6 ay sonunda cazip bir duruma gelecek Meydan Parkı etrafında bulunan esnafımızın işlerinin çok daha artacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Projenin finansmanını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katkılarıyla çözdüklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, herhangi bir aksaklık olmaması durumunda Meydan Parkı düzenleme inşaatı birinci etabını 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları öncesi tamamlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel