Trabzon'a bahar geliyor mu?

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağış beklenmiyor. Genellikle az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte y

Trabzon'a bahar geliyor mu?

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağış beklenmiyor. Genellikle az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, doğu kesimlerde 3 ila 5 derece olmak üzere yurt genelinde artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney ve batı, doğu bölgelerde kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 15

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 14

İzmir: Az bulutlu ve açık 20

Adana: Az bulutlu ve açık 19

Antalya: Az bulutlu ve açık 18

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 19

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 15

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 0

Van: Az bulutlu 2

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 15

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel