Trabzon'a altı yeni park

 İnşaatları devam eden parkların tamamlanması ile kente 3 bin 328 metre kare yeşil alan kazandırılacak.Parklar Fatih Mahallesi muhtarlık yanı, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Köseoğlu caddesi, Boztepe İran Caddesi, Beşirli Şerin Sokak, Yeşiltepe mahallesi Candan

Trabzon'a altı yeni park

 İnşaatları devam eden parkların tamamlanması ile kente 3 bin 328 metre kare yeşil alan kazandırılacak.
Parklar Fatih Mahallesi muhtarlık yanı, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Köseoğlu caddesi, Boztepe İran Caddesi, Beşirli Şerin Sokak, Yeşiltepe mahallesi Candan sokak ve Toklu mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde bulunan alanlarda yapılıyor. 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Köseoğlu caddesi ile Boztepe İran Caddesi’nde yeşil alan düzenlenmesi şeklinde yapılan parklar yeşil alan düzenlenmesi şeklinde yapılırken, Parklar Fatih Mahallesi muhtarlık yanı, Beşirli Şerin Sokak, Yeşiltepe Mahallesi Candan Sokak ve Toklu Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’ndekiler ise dinlenme ve çocuk parkı tarzında inşa ediliyor.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kent genelinde yeşil alanları artırmak ve vatandaşların dinlenmelerini sağlamak için yeni parklar yaptıklarını belirterek, "Mahallelerimizde park alanı olarak ayrılmış yerlerde park yapımı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kent genelinde 6 ayrı mahallede yeşil alan düzenlemesi ve park yapımı inşaatları devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden beri Trabzon genelinde bulunan 66 parkın da zeminlerini kauçukla döşedik. Ayrıca çocukların güvenliği için metal oyun aletlerini kaldırarak yerlerine daha güvenli ve çağdaş oyun aletleri yerleştirdik. Bir taraftan kent genelindeki parkları yeniden ele alarak yenileme çalışmaları yaparken diğer yandan da şehre yeni parklar kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İmarda park alanı olan yerleri araştırarak kentimize yeni parklar kazandırmak için gayret göstermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel