Trabzon'a AB şehri olmak yakışır

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’u tarihi derinliğine yakışır bir Avrupa Birliği (AB) şehri yapmak için çalışacaklarını söyledi.AK Parti Trabzon milletvekili adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Erdoğ

Trabzon'a AB şehri olmak yakışır

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’u tarihi derinliğine yakışır bir Avrupa Birliği (AB) şehri yapmak için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Trabzon milletvekili adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Erdoğan Bayraktar ve Aydın Bıyıklıoğlu, Kadakal ve İkram Sofrası’nda Merkez İlçe Sandık Yönetim Kurulu üyeleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Bayraktar, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 2002 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı keşfettiğini belirterek, “İktidarda olan partiler yıpranır, iş yapan hata yapar, kusur yapar, bütün buna rağmen AK Parti 2 genel seçim, 2 belediye seçimi ve 2 referandumdan birinci olarak çıktı. Niye bu milletin feraseti sayesinde” dedi.

AK Parti iktidarı döneminde hazinenin dolduğunu ve Merkez Bankası’nda 94 milyar dolar para olduğunu ifade eden Bayraktar, “IMF’ye de borcumuz kalmadı. Türkiye artık dünyada parlayan bir yıldız. Türkiye’nin verdiği büyük ana fotoğraf budur” diye konuştu.

Bayraktar, Trabzon’un tarihi dokusunu öne çıkaracaklarını kaydederek “Onun için Akyazı dolgusunu yapıyoruz, Ayasofya’nın çevresini yapıyoruz. Zağnos Deresi’ni, Çömlekçi’yi, Tabakhane’yi, Bahçeçik’i ve Ortahisar’ı yapıyoruz. Bunlar insanın elinin taşın altına sokmasıyla olur. Bunlar başını taşın altına sokmakla olur. Bunun için ana eksenimiz hizmet ve üretmektir. Biz sizi mahcup etmeyeceğiz. Trabzon’u yıldız yapacağız, demiryolunu yapacağız.

Trabzon’u tarihi derinliğine yakışır bir AB şehri yapmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler